Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Dolma's met dille en lamsgehakt
- Ingrediënten:
- basmatirijst, citroensap, dille, griekse yoghurt, knoflook, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, tomaat, tomatenpuree, ui en wijnbladeren
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bladpeterselie, boter, citroen, gedroogde munt, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, kortkorrelige rijst, krenten, langkorrelige rijst, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, piment, risottorijst, suiker, tomaat, ui, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Vegan Genial:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: