51 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisbloembotercitroensapeidooiergroene paprikaknoflookkomkommerlente-uimayonaisemelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnazijnsjalotslatomatenpureeuizonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Moro:

Mojama met tomaten, paprika, gehakt ei en olijven

Ingrediënten:
citroen, ei, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, kleine olijven, knoflook, mojama, rode ui, rode-wijnazijn, tomatensap, verse bladpeterselie, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Vis-tomatenzult

Ingrediënten:
baarsfilet, citroensap, doperwten uit blik, dragon, ei, italiaanse slasaus, laurier, paprikapoeder, peperkorrels, selderijzout, tomatensap, ui, water, witte gelatine, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelen met mayonaise, tomaat en ansjovis

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, ei, kappertjes, komkommer, mayonaise, melk, olijven, rode paprika, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / aardappelgerecht
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Eieren gevuld met tonijn huevos rellenos

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, mayonaise light, peper, pimiento uit blik, tomatenpuree, tonijn in blik, zoet paprikapoeder, zout en zwarte olijf

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:

Gevulde tomaten uit Antibes - tomates farcies à l'antiboise

Ingrediënten:
ansjovis op zout, broodkruim, ei, grof zout, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Boniter in gelei met mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, doperwten, ei, mosterd, rode paprika uit pot, slabladen, tomaat, tonijn uit blik, visbouillon, visgeleipoeder, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, ei, gerookte makreelfilet, haricots verts, olie, peper, sardines, sla, tomaat, ui, wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Macaroni met mayonaise en tonijn

Ingrediënten:
ei, elleboogjesmacaroni, gevulde olijven, mayonaise, tomaat, tonijn uit blik en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Deense omelet

Ingrediënten:
bieslook, boter, ei, gerookt spek, palingfilet, peper, slagroom, tomaat, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Salade Niçoise met gebakken tonijn

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovis, basilicum, haricots verts, koriander, kwarteleitjes, mosterd, olijfolie, olijven, parmezaanse kaas, peper, rode wijnazijn, sjalot, tomaat, tonijn, veldsla, zoete ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Gebakje van wijting met rodebietencoulis

Ingrediënten:
basilicum, eiwitten, frambozenazijn, gelatine, gerookte paling, kerstomaat, notenolie, peper, prinsessenbonen, rode biet, room, visfumet, wijtingfilet, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Koude spaanse soep met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, cayennepeper, ei, knoflook, olijfolie, oud stokbrood, rode wijnazijn, trostomaat en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Koude forel in gelei

Ingrediënten:
citroensap, ei, forel, laurierblad, mayonaise, poedergelatine, rodewijnazijn, slablad, tomaat, ui, waterkers, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Koude rijst met tonijn en mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, ei, kortkorrelige rijst, slablaadje, tomaat, tonijn uit blik, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet in olie, citroen, ei, jonge ui, artisjok, knoflook, komkommer, kropsla, olijfolie, rode paprika, selderijstengel, sperziebonen, tomaat, tonijn in olie, verse basilicum, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
salade / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Rog in gelei met groene mayonaise

Ingrediënten:
augurk, citroensap, ei, kappertjes, laurierblad, poedergelatine, rogvleugels, sherry, slablad, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, ei, groene olijven, groene paprika, haricots verts, knoflook, olijfolie, rode aardappel, rode wijnazijn, romatomaat, sla, tonijn in olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelrol met tonijn en mayonaise

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroensap, ei, melk, slablad, tomaat, tonijn uit blik, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / aardappelgerecht
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aardappelpizza

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilets uit blik, bloem, boter, ei, gedroogde oregano, mozzarella, olijfolie, peper, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Haal meer recepten op...