574 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloemboterbroodcitroensapeieidooierknoflookkruidennootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperroomsjalotslagroomtijmuiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Peterselie-veloutésaus

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, melk, peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans / Hollands
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kaaskroketten met peterselie en gegrilde citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenen, ei, eidooier, emmentaler, gruyère, krulpeterselie, limoenzest, melk, paneermeel, panko, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Scheermesjes en peterselie, mierikswortel en mosselvocht

Ingrediënten:
agar-agar, citroensap, dille, droge witte wijn, druivenpitolie, gelatine, jonge spinazie, karnemelk, maïzena, melk, mierikswortel, mineraalwater, mosselen, peterselie, scheermesjes, sjalotjes, tijm, zout en zoutvlokken

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Lunch / buffet / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Verstopte Pompoen Mac And Cheese

Ingrediënten:
belegen cheddar, bladpeterselie, flespompoen, halfvolle melk, groentebouillon, boter, macaroni, pitten, knoflook, versgemalen zwarte peper en zeezout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Rode biet met yoghurt

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, knoflook, melk, nigellazaad, olijfolie, rode biet, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Roerei met gerookte kuit

Ingrediënten:
boter, bottarga, gerookte kuit, melk, scharrelei, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Tomatensalade met rode ui en komijnzaad

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, ijsblokjes, komijnzaad, melk, rode ui, tomaten, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Fantastische lasagne met vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, garnalen, kerstomaat, lasagnavellen, laurier, melk, muskaatnoot, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, venkelknol, visfilet, witte ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Spekballetjes - canederli

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, doorregen spek, eieren, melk, nootmuskaat, peper, salami, ui, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Roerei met paddestoelen - revuelto de setas

Ingrediënten:
boter, jamón serrano, knoflook, melk, olijfolie, scharrelei, verse bladpeterselie, wilde paddestoelen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Gehaktballetjes in rode paprikasaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, extra vergine olijfolie, gedroogde oregano, gerookt paprikapoeder, knoflook, komijnpoeder, rode paprikasaus, rundergehakt, ui, vers broodkruim, volle melk en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Champignon Stilton Gougère

Ingrediënten:
belegen cheddar, bladpeterselie, cayennepeper, champignons, gehakt, halfvolle melk, boter, mosterdpoeder, olijfolie, boter, scharreleieren, stilton, tarwebloem en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Courgetteomelet met pijnboompitten, kruiden en sumak

Ingrediënten:
boter, courgette, knoflook, melk, olijfolie, pijnboompitten, scharrelei, sumak, verse bladpeterselie, verse dille, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...