Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept van Jenny Alvares:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: