Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappelpuree met ui, sjalot of knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, kruimige aardappel, melk, sjalot, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, bouillon, ei, kaas, kerriepoeder, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, vlees, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:
Bijgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Lunch uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: