44 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasilicumbleekselderijbloembotercitroensapcourgettekruidenolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotslagroomsuikertijmuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Bobotie

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, djeroek poeroet, gemalen komijn, ei, amandel, kerriepoeder, ketoembar, knoflook, kruidnagelpoeder, kurkuma, lamsgehakt, mangochutney, melk, mint, oregano, oud witbrood, peterselie, rozijnen, rundergehakt en ui

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Spaghetti Carbonara

Ingrediënten:
bacon, bieslook, carbonarasaus, citras® natriumcitraat, eidooier, gellan hoog acyl, knoflook, laag acyl gellan, melk, parmezaanse kaas, room, spaghetti, truffel en varkensbuik

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Baccalàravioli met rozijnen

Ingrediënten:
baccala, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, ei, knoflook, melk, olijfolie, ricotta, rozijnen en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, dille, ei, groentebouillon, kervel, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olijfolie, peterselie, venkelgroen, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraan
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Snack / brunch / snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Maïsbeignets met avocadosalsa

Ingrediënten:
avocadosalsa, bakpoeder, bieslook, bloem, ei, gerookt paprikapoeder, kikkererwtenmeel, knoflook, komijnzaad, lente-ui, maïs, melk, peper, plantaardige olie, rode chilipeper en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

13 toevoegingen aan Knapperige meer-in-de-pan van amarant

Ingrediënten:
amandelen, amarant, appel, bakpoeder, bieslook, bladgroente, bloem, cranberry, ei, gedroogde abrikoos, gedroogde kersen, gedroogd fruit, hazelnoot, knoflook, kool, lente ui, melk, mierikswortel, neutrale olie, noten, pecannoot, peper, pindakaas, room, sjalot, slagroom, snijbiet, sojasaus, spinazie, tijm, walnoten, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Chou farci

Ingrediënten:
bieslook, boter, bouquet garni, brood, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, peper, peterselie, quatre épices, rundersteak, savooiekool, sjalot, tijm, ui, varkensbuik, varkensschouder, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige soep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, room, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Velouté de Saint-Jaques - Romige soep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Omelet met tomaten

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, eieren, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, peper, tomaten, vetstof en zout

Soort:
eieren, kaas en zuivel
Haal meer recepten op...