Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees in melk met ham - arrosto al latte e prosciutto
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsvlees, melk, rauwe ham, uitgebeende kalfsborst en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / varkensvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, ei, gekookte ham, kalfsgehakt, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, suiker, tijm, ui, vlees, water, witte peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia: