Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapeidooiereiwitgedroogde gistgistkaneelkarnemelkkristalsuikerolieroomslagroomsuikertarwebloemvanillesuikervolle melkwaterzonnebloemolie
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / nagerecht uit Honey & co:

Kastanjetaart met zoute karamelsaus

Ingrediënten:
double cream, ei, kastanje, gemalen amandelen, honing, melk, slagroom, suiker, water, whisky en zeezout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Ontbijt / diner / nagerecht uit Home made:

rambozenclafoutis

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frambozen, kirsch, melk, poedersuiker, suiker, vanillestokje en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

rambozenclafoutis

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frambozen, kirsch, melk, poedersuiker, suiker, vanillestokje en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Diner / nagerecht uit Happy Days met the Naked Chef:

Jethrotaart

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, griekse vijgenbomenhoning, kristalsuiker, melk, pijnboompitten, poedersuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Meringue:

Citroen-meringuewafels

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroengrascurd, ei, lemoncurd, melk, meringue, poedersuiker, witte basterdsuiker, zonnebloemolie en zout

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Ontbijt / lunch uit Het insectenkookboek:

Pannenkoeken

Ingrediënten:
basterdsuiker, buffalo's, ei, gist, havermout, kaneel, keukenstroop, melk, poedersuiker, roomboter, rozijnen, tarwebloem, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Picknick / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Bonte jamtaartjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, jam, melk, poedersuiker, sinaasappel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / nagerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Appelflensjes

Ingrediënten:
bak en braad, bloem, canderel, custardpoeder, ei, goudrenet, kaneel, magere melk, poedersuiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Snack of tussendoortje uit Eten en zo:

Ricotta-honingbeignets

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bloem, ei, honing, melk, poedersuiker, ricotta, sinaasappels en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Oliebolletjes - buñuelos

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, frituurolie, melk, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Beignets - fritole

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, pindaolie, poedersuiker, suiker, sultanarozijnen, vanille, gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, krenten, melk, olie, poedersuiker, rozijnen, sukadesnippers en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Bugnes

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, boter, bruine rum, ei, fijne kristalsuiker, patentbloem, poedersuiker, volle melk en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...