Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, groentebouillon, halfvolle room, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, water, zonnebloemolie, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Noma:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / nagerecht / dessert uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / nagerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten: