Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Ham met spinazie en maderasaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, gekookte ham, madeira, melk, olijfolie, spinazie, ui, vleesextract, water, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, brood, cacao, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gehakt, gist, knoflook, kristalsuiker, meel, nootmuskaat, olie, peper, plantaardige olie, spinazie, suiker, tarwebloem, ui, vanillesuiker, volle melk, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Recept uit United states of cakes:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Ontbijt uit Brindisa:
Recept uit United states of cakes:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit United states of cakes:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit United states of cakes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne: