518 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapcitroenschileidooiereiwitfijne kristalsuikerfruitgistkaneelkaneelstokjekristalsuikermaïzenapoedersuikerroomslagroomvanillesuikervolle melkwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Biscuit met melk en olie

Ingrediënten:
bakpoeder, bloemen, citroenrasp, ei, kristalsuiker, melk, vanille-extract, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:

Twentelteefjes

Ingrediënten:
boerenjongens, boerenjongens-ijs, citroenrasp, ei, kaneelpijpje, krentenwegge, melk en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Delizia al limone

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroenschil, ei, fijne tafelsuiker, limoncello, melk, poedersuiker, room, vanille extract en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Paasbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bigarreaux, cakemeel, citroenrasp, ei, karnemelk, rozijnen en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / koek en gebak
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Leche merengada

Ingrediënten:
citroenrasp, eiwit, kaneelpijpje, melk, poedersuiker en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Flensjes met crème anglaise

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, eierdooier, flensjes, kristalsuiker, maïzena, melk, rum en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Appelflan

Ingrediënten:
citroenrasp, cognac, ei, gekonfijt fruit, goudrenet, kaneelbroodje, kristalsuiker, melk, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / nagerecht uit Spanje:

Gebakken room-karamelpuddinkjes

Ingrediënten:
citroenrasp, crème fraîche, ei, eierdooier, suiker, vanillesuiker en volle melk

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Picknick / bij de koffie uit 1080 recepten:

Magdalena´s

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, kristalsuiker, melk, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bij de koffie uit 1080 recepten:

Rosquillas met citroen

Ingrediënten:
anisette, bakpoeder, bloem, citroenrasp, ei, kristalsuiker, melk, poedersuiker, reuzel en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Open aardbeientaart

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, citroenrasp, eidooier, melk, poedersuiker, suiker, vanillesuiker en zoet taartdeeg

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:

Catalaanse crème - crème catalane

Ingrediënten:
amandelmelk, citroenrasp, eidooier, kaneelstokje, melk, rietsuiker, sinaasappelrasp, slagroom en suiker

Keuken:
Aziatisch / Frans / Catalaans
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Griesmeelplakken

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, melk, suiker en zout

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Haal meer recepten op...