Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Potage au potiron - Pompoensoep
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, gruyère, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, peper, peterselie, pompoen, salie, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke kippenbouillon, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, champignons à blanc, citroensap, droge witte wijn, eidooier, geglaceerde witte uitjes, kip, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, slagroom, specerijen, tijm, ui, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken: