Recept uit Het krokettenboek:
Gierstkroketten met verse kruiden - Ons kookboek, 1999
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, ei, eiwit, gierst, kervel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, water en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroensap, eiwit, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, peper, prei, specerijen, suiker, tarwebloem, ui, vet, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: