Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Runderstoofpot voor studenten
- Ingrediënten:
- bloem, doorregen runderlappen, knolselderij, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijn, tijm, ui, wortel en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, groente, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, peper, prei, selderij, specerijen, tomaat, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Keukenlab:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit NAJAT:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: