Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, slagroom, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept van Chickslovefood:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Soepen:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Gesund Geniessen:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: