Recept uit Simpel:
Gepofte aardappels met ei en tonnatosaus
- Ingrediënten:
- aardappels, ansjovisfilets, citroensap, eidooier, eieren, kappertjes, knoflook, peterselie, tonijn uit blik en zeezoutvlokken
- Soort:
- aardappelgerecht / Gegaarde groenten
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Simpel:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: