139 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasilicumbotercitroensapdragoneidooiereiwitkervelknoflookkruidenmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspepersjalotslagroomtijmuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Garnalenkroket met peterselie en citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, grijze noordzeegarnalen, krulpeterselie, limoensap, limoenzest, paneermeel, panko, peper, room, schaaldierenbouillon en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kaaskroketten met peterselie en gegrilde citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenen, ei, eidooier, emmentaler, gruyère, krulpeterselie, limoenzest, melk, paneermeel, panko, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Aquarel van asperges en ei

Ingrediënten:
asperge, bier, bladpeterselie, bloem, citroensap, eetbare bloemen, ei, eiwit, extra vergine olijfolie, frituurolie, oude balsamicoazijn, kruiden, witte wijnazijn, zongedroogde tomaatjes op olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Rösti-ei muffins

Ingrediënten:
bieslook, bloem, eieren, kaas, muffins, peper en zout, peterselie, sjalot en vastkokende aardappels

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kruidenspätzle

Ingrediënten:
bieslook, bloem, ei, melk, olijfolie en bladpeterselie

Soort:
sous-vide / pasta/noodles
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:

Zalmkroketten met groene-kruidendressing

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, bladpeterselie, bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, ketchup, knoflook, mayonaise, munt, panko-broodkruim, tomatensaus, vissaus, wittewijnazijn, zalmfilet, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Baccalàravioli met rozijnen

Ingrediënten:
baccala, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, ei, knoflook, melk, olijfolie, ricotta, rozijnen en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsborst met salsa verde en schorseneren

Ingrediënten:
ansjovis, bieslook, bladpeterselie, blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kappers, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, pancetta, rodewijnazijn, rucola, schorseneer, uien en winterpeen

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Beignets

Ingrediënten:
arachideolie, bier, bloem, champignon, citroensap, ei, inktvisjes, jonge artisjokken, maïsolie, olijfolie, tomatensaus, verse bieslook, verse bladpeterselie, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse marjolein, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Basisrecept uit Deutsche Küche:

Schinkenfleckerl

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, ei, gekookte ham, lavas en peterselie

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Soep met Pannenkoek

Ingrediënten:
bieslook, bloem, ei, groentebouillon, kippenbouillon, melk, peterselie, runderbouillon en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Crispy Ravigote

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroensap, dijonmosterd, druivenpitolie, ei, eidooier, frituurvet, gelatine, gellan laag acyl, kervel, panko, peterselie, sjalot, vermouth-azijn, volle melk, walnootolie en zeekraal

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Kalfskroketten

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, broodkruim, ei, gelatine, kalfsbouillon, kalfsvlees, kruidnagel, laurier, melk, mosterd, bladpeterselie, sjalot en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Veloutésaus

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroen, eierdooier, kippenbouillon, peper, peterselie, room, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten-kruidenrol

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, eieren, bloem, citroenrasp, parmezaanse kaas, gladde peterselie, kerstomaat, laurierblad, ricotta, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaasdumplings

Ingrediënten:
bieslook, bloem, dragon, ei, geitenkaas, lente-ui, peterselie, queso fresco, tijm, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Knapperige kimchipannenkoek

Ingrediënten:
bloem, chinese bieslook, courgette, druivenpitolie, ei, kimchi, koriander, lente-ui, maïsolie, peterselie, wortel en zomerpompoen

Keuken:
Koreaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:

Gnocchi van nieuwe aardappels

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, ei, harde geitenkaas, nieuwe aardappels, parmezaanse kaas, pesto, peterselie, tomatensaus, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...