Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, graan, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, room, selderij, sjalot, suiker, tijm, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: