Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Mul met kruiden - triglie alle erbe aromatiche
- Ingrediënten:
- citroensap, mul, olijfolie, peper, slagroom, verse bladpeterselie, verse kervel, verse tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, dragon, ei, kervel, knoflook, laurier, lente-ui, merg, mosterd, nootmuskaat, olie, room, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten: