Recept uit Margriet kookboek:
Forel, gepocheerde
- Ingrediënten:
- azijn, citroen, citroensap, forel, laurierblad, peperkorrels, peterselie, peterseliestelen, ui en wortel
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, laurier, olijfolie, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Margriet kookboek:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: