Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, koriander, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, sjalot, tomaat, tuinkruiden, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / lunch uit Nopi:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2: