Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, dille, ei, eidooier, knoflook, komkommer, kruiden, limoensap, olie, peper, plantaardige olie, sambal oelek, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Kochen für zwei:
Lunch / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: