88 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbladpeterseliebloemcitroencitroensapeigraangroentegroentebouillonknoflookkruidenlaurierbladmelkmuntolieparmezaanse kaaspepertijmuiwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg! 2 notities

Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Filotaart met courgette en rijst

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cheddar, courgette, dille, ei, filodeeg, groente, harde geitenkaas, olijfolie, rode ui, witte langkorrelrijst, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Risotto met venkel, courgette en zalm

Ingrediënten:
boter, champignons, droge witte wijn, groentebouillon, courgette, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, risottorijst, sjalot, peterselie, ui, venkel en zalmfilets

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Groene groentesaus

Ingrediënten:
boter, courgette, diepvrieserwtjes, extra vierge olijfolie, kristalsuiker, peterselie, pomodori, prei, sperziebonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroen, courgette, gedroogde munt, half-om-halfgehakt, kortkorrelige rijst, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tomaat en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Risotto met gemengde groenten

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, courgette, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rode ui, sperziebonen, tomaat, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Stracci

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, bleekselderij, boter, courgette, knoflook, kreeft, olijfolie, pruimtomaat, stracci, ui en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Groenterisotto

Ingrediënten:
artisjok, asperge, boter, citroen, courgette, doperwten, groentebouillon, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Courgetteomelet met pijnboompitten, kruiden en sumak

Ingrediënten:
boter, courgette, knoflook, melk, olijfolie, pijnboompitten, scharrelei, sumak, verse bladpeterselie, verse dille, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Quinoa met courgettes en ui

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, courgette, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, pijnboompitjes, quinoa, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

River Cottage zomerse groentetuinsoep

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, boter, citroenmelisse, courgette, erwtenscheuten, erwtjes, groentebouillon, koolzaadolie, lente-ui, little gem, munt, olijfolie, peterselie, sla, snijbiet, tuinbonen, venkelgroen, venkelknol, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met bulgur en groenten

Ingrediënten:
aardappel, boter, brood, bulgur, courgette, crème fraîche, groene kool, knolselderij, olijfolie, peterselie, rode biet, spinazie en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Haal meer recepten op...