Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bladerdeeg, bladpeterselie, citroen, citroensap, ei, eidooier, groente, kip, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, prei, selderij, tijm, ui, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Asperges:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit Margriet kookboek:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: