183 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijngroenteknoflookkruidenkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpreisuikertomaattomatenpureeuizonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Zwezerik en groentestengels, peterselie en zeewier

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, boter, eendenvet, honing, jeneverbessen, kalfszwezerik, kippengelei, laurierblaadjes, peper, peterselie, preistengels, rodebessenwijn, rood zeewier, tijm, water, waterkers, wittewijnazijn, wortelstengels, zeesla en zout

Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Langzaam gegaarde lamsbout

Ingrediënten:
acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Groentebouillon

Ingrediënten:
koolzaadolie, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, spaanse ui, venkel, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, laurier, pastinaak, prei, tijm, tomaten, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Runderbouillon

Ingrediënten:
knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, bladpeterselie, prei, runderbotten, tijm, spaanse ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Hertenbouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bospaddenstoelen, graankorrels, hertenbotten, jeneverbes, knoflook, knolgroenten, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, spruitjes, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Paddenstoelenbouillon

Ingrediënten:
champignons, kerrie, koolzaadolie, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Vistajine

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, chermoula, citroen, groene olijven zonder pit, groene puntpaprika, ingelegde citroen, kabeljauw, knoflook, koriander, laurier, rog, sperziebonen, tijm, tomaat, ui, water, wortel en zeeduivel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
tajine
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Heldere kippensoep met knaidlach

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, dille, droge witte wijn, ei, gember, koriander, laurier, margarine, matzemeel, pimentkorrels, raap, rozemarijn, scharrelkip, sodawater, tijm, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Lamsbouillon

Ingrediënten:
kalfspoot, knoflook, koolzaadolie, lamsbotten, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kalfsfond

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Visbouillon

Ingrediënten:
foelie, magere vis, peterselie, tijm, ui, visgraten, water, witte peperkorrels en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Broodsoep

Ingrediënten:
eiwit, gebruinde boter, gerookte champignons, gerookt eekhoorntjesbrood, gevogeltefond, ijsblokjes, jeneverbessen, knolselderij, korianderkorrels, laurier, peperkorrels, peterselie, runderschenkel, tijm en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Runderbouillon

Ingrediënten:
foelie, laurierblad, peperkorrels, peterselie, schenkel, selderij, tijm, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kipkarkassen, laurierblad, peterselie, tijm, ui, water, wittewijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, laurierblad, peterselie, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, wittewijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Jodi Leunissen

Recept van Blik in de Keuken:

Kikkererwtensoep met vis

Ingrediënten:
bleekselderij, kikkererwten, peterselie, groentebouillon, kruiden, peterselie, rozemarijn, sjalotjes, bleekselderij, rozemarijn, knoflook, water, winterpeen, witvis en wortel

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Hele gepocheerde zalm - whole poached salmon

Ingrediënten:
citroensap, court-bouillon, laurierblad, mayonaise, mosterd, peterselie, prei, spaanse peper, verse dille, verse tijm, water, wortel, zalm en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis / feestdagen
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Recept couscous met pittige kip vleugels

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, couscous, gedroogde tijm, wortel, groene pepers, honing, ketchup, boter, mais, olijfolie, peper en zout, bladpeterselie, verse koriander, water, zaden en zout

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding slakken

Ingrediënten:
azijn, court-bouillon, grof zout, laurier, maïsmeel, peterselie, slakken, tijm, ui, water, wijngaardslakken, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...