Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, room, rundergehakt, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: