Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, knoflook, olie, peper, pijnboompitten, rode ui, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee: