Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, gember, groente, groentebouillon, komkommer, kruiden, olijfolie, peterselie, rode paprika, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept van Francesca Kookt!: