Drinken uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Melk voor oude mannen - uld man´s milk
- Ingrediënten:
- ei, melk, nootmuskaat, room, schotse whisky en suiker
- Keuken:
- Europees / Schots
- Soort:
- drank (alcoholisch)
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, ei, eidooier, gruyère, kaas, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, specerijen, suiker, ui, water, witte peper, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Drinken uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / nagerecht uit Hoe te eten:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De banketbakker:
Bijgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Snack of tussendoortje uit Sous-vide thuis:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: