54 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbladpeterseliebloemboterbouilloncayennepepereieiwitgehaktkaneelknoflookmelkmosterdolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierundergehaktslagroomuiwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Aardappelkroketjes

Ingrediënten:
aardappel, eidooier, eiwit, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, roomboter, slagroom en zonnebloemolie

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Bijgerecht uit Belgie:

Amandelkroketjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, ei, eierdooier, kruimige aardappel, nootmuskaat, olie, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Aardappelkroketten

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, bloem, boter, eidooier, eiwit, nootmuskaat, paneermeel, panko, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Spinaziehartjes - cuoricini di spinaci

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, ei, eierdooier, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Kaaskroketten met oude kaas

Ingrediënten:
eidooier, eiwitten, bloem, bloem, groentebouillon, nootmuskaat, oude kaas, paneermeel, peper en zout, roomboter, slagroom en zonnebloemolie

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:

Mariëtte's saucijzenbroodjes

Ingrediënten:
ei, kaneel, ketchup, ketjap, mosterd, nootmuskaat, olie, paneermeel, piment, roomboterbladerdeeg, rundergehakt, speculaaskruiden, tabasco, worcestersaus en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:

Kalfskroketten - Cees Holtkamp, 2010

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, maggi, mosterd, nootmuskaat, peper, peperkorrels, roomboter, slagroom, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Schotse eieren

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, cayennepeper, bloem, gerookt paprikapoeder, ei, nootmuskaat, paneermeel, varkensschouder, verse rozemarijn, salie en zonnebloemolie

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Kalfskroketten

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, gelatine, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom, water en zonnebloemolie

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Bitterballen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, gelatine, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom, water en zonnebloemolie

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Spinaziekroketten - crocchette di spinaci

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, fontina, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, plantaardige frituurolie, spinazie, sultana's en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Vleeskroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, gelatine, margarine, nootmuskaat, olie, paneermeel en soepvlees

Soort:
vlees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria España:

Kipkroketten - croquetas de pollo

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, frituurvet, kipfilet, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:

Gefüllte Zucchini mit Ziegenkäse - Gevulde courgette met geitenkaas

Ingrediënten:
chilipeper, courgette, droge weissburgunder, druivenpitolie, eidooier, gele paprika, gladde peterselie, knoflook, lente-ui, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, stevige geitenkaas, suiker, verse geitenkaas, vleestomaten, witbroodkruim en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pizza met groenten

Ingrediënten:
bloem, eieren, belegen kaas, gist, mager spek, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, spruiten, uien, yoghurt, zout, zure room en zwarte peper

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:

Kalfskroketten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, eidooier, eiwit, gelatine, kalfsvlees, lavas, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, peperkorrel, peterselie, prei, roomboter, slagroom, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / kalfsvlees / frituur
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Krabkoekjes met citroenmayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, citroen, citroenmayonaise, dijonmosterd, ei, gerookt paprikapoeder, krabvlees, mayonaise, nootmuskaat, paneermeel, panko en worcestersaus

Haal meer recepten op...