Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, ei, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas: