Snack of tussendoortje uit Arabia:
Sfouf met cacao en nootmuskaat
- Ingrediënten:
- amandel, bloem, cacaopoeder, kaneel, nootmuskaat, poedersuiker, sesamzaad, smen, venkelzaad en zonnebloemolie
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- zoete hapjes
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, ei, gehakt, gemalen kaneel, gember, gemberpoeder, kaneel, knoflook, kristalsuiker, laurier, lichtbruine basterdsuiker, melk, olijfolie, peper, poedersuiker, roomkaas, slagroom, ui, walnoten, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Arabia:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Zuur:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Bij de koffie uit Hip Holland:
Bij de koffie uit Sweet:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / lunch / buffet / nagerecht uit Love your lunch:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Proef Puglia:
Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten: