101 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbotercitroeneidooiereiwitmelkolieolijfolieoreganopaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliericottaroomsjalotspinazietomaatuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Ei-hamschoteltje uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekookte ham, jong belegen kaas, knoflookpoeder, melk, nootmuskaat, paneermeel, slagroom, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / hartige hapjes
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde spinazie met ei - roussin d'épinards

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Gnocchi & pompoensaus

Ingrediënten:
eidooier, flespompoen, groentebouillonblokje, knoflook, kruimige aardappels, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, rozemarijn en tipo 00-bloem

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Torta slata - Hartige taart

Ingrediënten:
bloem, eidooier, grano duro meel, huttenkase, knoflook, nootmuskaat, ontbijtspek, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie en volkorenmeel

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Cannelloni met artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, cannelloni, citroensap, ei, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas en runderbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Strudel di zucchine

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, courgette, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, ricotta, room en taleggio

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Cannelloni uit Piacenza

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, mascarpone, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Cannelloni di ricotta con sugo di pomodoro

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, citroenrasp, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, knoflook, mozzarella, nootmuskaat, parmigiano, pecorino, ricotta en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:

Kässknepfle - Kwarknoedels met cantharellen

Ingrediënten:
bloem, boter, cantharellen, ei, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, sjalotten, volle kwark en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Albóndigas - Gehaktballetjes

Ingrediënten:
bloem, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, oud brood, peterselie, pijnboompitten, rundergehakt, varkensgehakt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Badische slakkensoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, eierdooier, bloem, kookroom, kruidenbouillon, nootmuskaat, peper, peterselie, knoflook, wijngaardslakken en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Tortellini - Gevulde pasta

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kippenborst, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, peterselie en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Broodgnocchi - gnocchi di pane

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, oud brood, parmezaanse kaas, peper, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Garnalenkroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, frituurolie, hollandse garnalen, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, sjalot, slagroom, verse selderij en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Haal meer recepten op...