Recept uit Koken voor elke dag:
Gebakken langoustines in een kruidensaus
- Ingrediënten:
- bieslook, cognac, dragon, kerstomaat, kervel, knoflookteen, langoustines, olijfolie, peper, peterselie, room, visfumet en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, melk, olie, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken voor elke dag:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek: