106 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercourgetteeigekookte hamknoflookmelkmozzarellaolieolijfolieoreganoparmahamparmezaanse kaaspeterselieprosciuttoricottatomatenpureeuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tortellini met ham

Ingrediënten:
gekookte ham, gezeefde pomodori uit blik, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, tortellini alla carne, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Broodtaart met tomaten

Ingrediënten:
boter, brood, eieren, garnalen, gemalen kaas, ham, krulpeterselie, melk, paprikapoeder, peper en tomaat

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Kaas-hamravioli met tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, ei, mozzarella, olijfolie, oregano, pastadeeg, pecorino, peterselie, pomodori uit blik, prosciutto, ricotta, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner uit Wrap 'n roll:

Involtini met tomaten en aubergines

Ingrediënten:
aubergine, diepvriesspinazie, fontina, gedroogde tomaat, gerookte ham, kalfsschnitzel, nootmuskaat, olijfolie, oregano, slagroom, smeltkaas, tomaat, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Parmaham, rucola en blauwe kaas

Ingrediënten:
bladpeterselie, blauwgeaderde kaas, bresse blue, cambazola, gedroogde pasta, kerstomaat, lasagnette, marsala, olijfolie, pappardelle, parmaham, rucola, sherry, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham

Ingrediënten:
broodkruim, bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, knoflook, kookvocht van kool, mager gerookt spek, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, saus bij gevulde kool, savooiekool, slagroom, tijm, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met parmezaanse kaas en carpaccio

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bresaola, carpaccio, kruidenbouillonblokje, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger paddenstoelen-kaas

Ingrediënten:
boon, brood, burger, hamburgers, cayennepeper, champignon, chiazaad, ciderazijn, curry, eieren, eiwitten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gluten, granen, groenten, jam, kaas, knoflook, melk, miso, noten, oude kaas, paddenstoelen, palmolie, peterselie, peulvruchten, pijnboompitten, pindakaas, rijstmeel, selderij, specerijen, spelt, suiker, tarwebloem, tarwemeel, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden, zeezout, zonnebloemolie en zwarte bonen

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:

Muffuletta

Ingrediënten:
buffelmozzarella, extra vierge olijfolie, focaccia, gerookte ham, ingemaakte groenten, olijven, prosciutto, provolone, salami, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Familie-superbrood

Ingrediënten:
augurk, boter, corned beef, ei, gevulde olijven, ham, jachtworst, krabsalade met mayonaise, paprikapoeder, peper, peterselie, rosbief, stokbrood, tilsiter, tomaat, ui en vleessalade met mayonaise

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Corsicaanse stoofschotel met pasta - stufatu

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, corsicaanse schapekaas, droge witte wijn, gedroogde boleten, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, runderstoofvlees, schouderlappen, sukadelap, tomaat, ui, verse pasta, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Lunch uit Parade van pasta & pizza:

Macaroni-omelet

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, ei, elleboogjesmacaroni, ham, koffieroom, peper, schouderham, tomaat, ui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / ei/omelet/frittata / varkensvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Lasagne

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ham, knoflook, kruidnagelpoeder, lasagne, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, rundergehakt, tomaat, ui, worst, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Catalaanse cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cannelloni, chorizoworst, fino sherry, gemalen kruidnagel, ham, jamón, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, manchego, melk, morcilla, olijfolie, prosciutto, rode ui, slagroom, tomaat uit blik, verse peterselie, verse tijm, wit broodkruim, witte butifarra, witte peper en wortel

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Haal meer recepten op...