Diner / voorgerecht uit Koken met Karin:
Vijgen uit de oven met rauwe ham en tijm
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, rauwe ham, tijm en vijgen
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rauwe ham, suiker, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken met Karin:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept van I love food & wine:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De worst story:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Puur genieten 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen: