Recept uit Koken voor elke dag:
Velouté met mosselen
- Ingrediënten:
- eierdooier, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peper, peterselie, preien, room, saffraanpoeder, tijm, uien, vetstof, visbouillon, witte wijn en wortelen
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peterselie, prei, selderij, sjalot, specerijen, tijm, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: