93 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloembotercitroensapknoflookkruidnagellaurierbladolijfoliepeterselierode paprikarode wijnrozemarijnspecerijentijmtomaatuivetwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Ghanese pindastoof

Ingrediënten:
aubergine, cayennepeper, kip, kippenbouillon, koriander, laurier, laurierblad, madame jeanette peper, okra, olijfolie, paprikapoeder, peper, pindakaas, rietsuiker, rode ui, rodewijnazijn, suiker, tomaat, tomatenpuree en ui

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:

Reehachée van Dick Soek

Ingrediënten:
bloem, jeneverbes, kaneelpoeder, knoflook, kruidnagel, kruidnoten, laurier, peper, reepoulet, rode wijn, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijnazijn en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Zelfgemaakte tomatenketchup

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, dijonmosterd, donkere melasse, knoflook, laurier, olijfolie, passata, rode wijnazijn, stroop, tomatenpuree, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan / saus
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Spaghetti met gehaktballetjes

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gedroogde basilicum, knoflook, kristalsuiker, lamsgehaktballetjes, laurier, spaghetti, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, voorgerecht, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalkoenfiletgebraad in kriekenbier

Ingrediënten:
kalkoenfiletgebraad, kriekbier, krieken op sap, laurier, maïszetmeel, mosterd, peper, peterselie, room, suiker, tijm, tomatenpuree, uien, vetstof, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Vossenbessensaus

Ingrediënten:
distelolie, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurier, peper, peperkorrels, port, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vossenbessen, wildbotten, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Rozenbottelsaus

Ingrediënten:
distelolie, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurier, peper, peperkorrels, port, prei, rode wijn, rozemarijn, rozenbottels, sjalotten, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wildbotten, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Rodelinzenbolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, blik tomaten, knoflook, laurier, miso, olijfolie, oregano, paddenstoelenbouillonblokje, peper, rode linzen, rode wijn, rozemarijn, suiker, tomatenpuree, ui, winterwortel en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Hieltjes met perenbliksem

Ingrediënten:
aardappel, boter, kalfsfond, kalfsjus, kaneelstokje, knoflook, laurier, lichtgerookt mager spek, melk, olijfolie, stoofperen, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, varkensschenkel, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / voorgerecht uit #watetenwevandaag:

Tomatensoep à la Enrico

Ingrediënten:
basilicum, half-om-halfgehakt, kaneel, ketjap manis, knoflook, laurier, olijfolie, paprika, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, vanillesuiker en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Avondmaal uit Smokey goodness:

Chili con bbq

Ingrediënten:
avocado, bruine basterdsuiker, cayennepeper, cheddar, chilipoeder, demi glace, gemalen komijn, groene jalapeñopeper, groene paprika, knoflook, koriander, laurier, nachochips, olijfolie, peterselie, pulled beef, pulled pork, pure chocolade, tabasco chipotle, tomaat, tomatenpuree, tomatensap, witte ui, zout, zure room, zwarte bonen en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Ossenstaart

Ingrediënten:
bieslook, cantharellen, eekhoorntjesbrood, geklaarde boter, kalfsfond, knoflook, knolselderij, laurier, ossenstaart, peperkorrels, pimentkorrels, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Kürbischutney mit einem Spiess von Jakobsmuscheln / Pompoenchutney met een spies van coquilles

Ingrediënten:
ananas, appel, basilicum, bruine suiker, coquillespies, fruitazijn, gedroogde chilipeper, gefrituurde prei, gefrituurde zoete aardappel, gele paprika, gember, knoflook, kruidnagel, kumquats, laurier, mango, peer, peper, pompoen, rode paprika, rode ui, salade, steranijs, tempuradeeg, tomatenpuree en zeezout

Keuken:
Duits
Soort:
chutney / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Altrömische Kalbshaxe auf Kartoffelpuree mit Peterselie und Minze / Oud-Romeinse kalfsschenkel op aardappelpuree met peterselie en munt

Ingrediënten:
aardappelpuree, citroenschil, gember, jeneverbessen, kalfsschenkel, kaneelstokje, kappertjes, kardemompeulen, karwijzaad, kippenbouillon, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, olie, peper, poedersuiker, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Romeins
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Navarin printanier - Stoofpot van lam met voorjaarsgroenten

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, bruine lamsfond, doperwten, knoflook, lamsborst, lamskotelet, lamsnek, lamsschouder, laurier, meiknolletjes, olie, peper, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, runderfond, sperziebonen, suiker, tijm, tomaten, tomatenpuree, water, winterwortelen, witte uien en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Haal meer recepten op...