Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peperkorrel, peterselie, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Polpo:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud: