Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, selderij, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, vet, wijnazijn, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Een kookboek.:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Allerkerst: