576 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercayennepeperdroge witte wijnlaurierbladolijfoliepeperpeterseliepreirode paprikarode wijnrozemarijnrunderbouillonsuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gesmoorde lamsbout met knoflook - gigot à la cavaillonnaise

Ingrediënten:
ansjovis op zout, droge witte wijn, grof zout, knoflook, lamsbout, laurierblad, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, tomaat, verse peterselie, vetspek en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / feestdagen
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Indische Currypaste - Indische currypasta

Ingrediënten:
banaansjalot, gember, groene dutch red chilipeper, kaneelstokje, kardemompeulen, knoflook, komijnzaad, korianderkorrels, kruidnagel, kurkuma, laurier, raapzaadolie, tomatenpuree, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas / Noord-west-Europees
Soort:
curry / vegan / inmaak
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Saus van bruine kippenfond

Ingrediënten:
bruine kippenbouillon, champignon, kipkarkassen, kippenvleugel, knoflook, laurier, madeira, maïzena, olie, tomatenpuree, uien, winterpeen en witte wijn

Soort:
saus / bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Ketchup

Ingrediënten:
appelazijn, cayennepeper, gemberpoeder, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, laurier, pimentkorrels, poedersuiker, raapolie, tomaten, tomatenpuree, witte mosterdzaadjes, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Donkere kalfsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, flestomaten, kalfsbotten, kalfspoot, knoflook, kruidnagel, laurier, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Varkenspoot uit de oven

Ingrediënten:
aguardente, brandewijn, citroensap, grof zout, knoflook, laurier, massa de pimentos, olijfolie, piri piri poeder, tomatenpuree, ui, varkenspoot en witte wijn

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Tripe Lyonnaise

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, runderpens, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Cuscus con zuppa di pesce - Vissoep met couscous

Ingrediënten:
bleekselderij, couscous, kabeljauw, kaneelpoeder, knoflook, knoflookolie, laurier, olijfolie, poon, prezzemoli e aglio, rode spaanse peper, tandbaars, tomatenpuree, ui en zeeduivel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Lamsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, lamsbot, laurier, olijfolie, peterselie, tijm, tomatenpuree, uien, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Wildfond

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, kalfsbeenderen, knoflook, laurier, peterselie, prei, rode wijn, snijafval van wild, tomatenpuree, water, wildkarkas, witte peperkorrels en wortel

Soort:
wild en gevogelte / bouillon
Haal meer recepten op...