Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Rundvleesstoofschotel met rode wijn
- Ingrediënten:
- bleekselderij, olijfolie, rode wijn, rundvlees, salie, tomatenpuree, ui en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Brouw het zelf: