Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Biefstuk met kokosmelk en witte peper
- Ingrediënten:
- biefstuk, champignons, citroengras, knoflook, kokosmelk, limoenblad, limoensap, olijfolie, roomboter, sjalot, thaise vissaus en witte peper
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, koriander, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: