795 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebotercitroensapeigemberketjapketjap maniskipfiletkippenbouillonknoflookkorianderlente-uilichte sojasausmaïzenaolieolijfoliepreirode paprikasambal oeleksesamoliesuikertaugétomaatuiwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Bijgerecht uit Les Halles kookboek:

Gember-sojasaus

Ingrediënten:
boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bulgurpilav met sperziebonen en sojasaus

Ingrediënten:
boter, bulgur, gember, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, sperziebonen, tarwe, tomatenpuree en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / couscous
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tempé met sojasaus en tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, gemberwortel, knoflook, lente ui, pasta, peper, peterselie, polenta, sojasaus, spinazie, tempé, thaise basilicum, tomaten, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Gebakken rijst uit Yangzhou met sojasaus

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, chinese rauwe ham, chinese sojasaus, doperwten, ei, eidooier, gedroogde shii-takes, groene sojabonen, jasmijnrijst, kip, kippenbouillon, garnaal, lente-ui, shaoxingwijn, spaanse rauwe ham, varkensfilet, witte peper en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / gevogelte / varkensvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle edamame met kombu-dashi of sojasaus

Ingrediënten:
borlottibonen, edamamebonen, gemberwortel, groentebouillon, kombu dashi, lente ui, limabonen, neutrale olie, peper, peultjes, sojasaus, tuinboon, winterwortel en zout

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met taugé, ui en sojasaus - toemis tahoe

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng asin, knoflook, olie, peper, sambal badjak, sambal trassi, tahoe, taugé, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:

Wortelsoep met witte bonen

Ingrediënten:
bieslook, gemberwortel, groentebouillontablet, ketjap asin, komijn, peper, prei, winterwortel, witte bonen en zoete chilisaus

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Lamssaté

Ingrediënten:
ketjap manis, ketoembar, knoflook, lamsvlees, limoensap, rode lombok, sjalot, vloeibare goela djawa en witte peper

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:

Uiensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, foelie, jeneverbes, knoflook, laurier, peper, prei, rode wijn, tamari, ui, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Schouderkarbonade In Vietnamese Stijl

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gember, hoisinsaus, knoflook, koriander, kristalsuiker, lente-ui, plantaardige olie, schouderkarbonade, shaoxing-rijstwijn, sojasaus, spaanse peper, witte peper en zout

Haal meer recepten op...