Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Vis in zure room
- Ingrediënten:
- baars, boter, citroensap, heilbot, kabeljauw, peper, plantaardige olie, schelvis, snoek, zout, zoute haring en zure room
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, melk, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, vis, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Picknick uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: