Basisrecept uit Smaakvrienden:
WItte wijnsaus
- Ingrediënten:
- boter, groentebouillon, room, sjalot, visbouillon, witte peper, witte wijn en zeezout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bieslook, bloem, boter, bouillon, citroensap, court-bouillon, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, sjalot, slagroom, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: