Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Varkensvlees met kastanjes - porc aux châtaignes
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, knoflook, olie, peper, suiker, varkensfilet, water, witte vermout en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, ham, knoflook, laurier, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, spek, suiker, tijm, ui, vlees, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Spis:
Recept uit The big green egg book:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: