Recept uit De Urban Cook:
Langzaam Gegaarde Kalfsschenkel Met Tomaten & Kruiden
- Ingrediënten:
- basilicum, bleekselderij, kalfsbouillon, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, oregano, peterselie, tomaat, ui en witte wijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, groente, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit 52 Soepen:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Twaalf:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: