Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, bakpoeder, citroen, citroensap, ei, gist, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, pure chocolade, room, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept uit Ons bakboek: