Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Kerrie/Specerijen van de V.O.C.
- Ingrediënten:
- chilipeper, gember, kaneel, kardamompeul, knoflook, komijn, kurkuma, rode paprika en ui
- Keuken:
- Aziatisch / Hollands
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, garam masala, gemberpoeder, groentebouillon, kaneel, kikkererwten, kokosmelk, komijn, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, korianderzaad, kurkuma, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, tomatenpuree, ui, water, yoghurt, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book: